Over Ons

Melody en Symphony zijn de trendy damesmode zaken van Leusden. Door snel wisselende collecties weten wij als geen ander de klant te verrassen.

Elk seizoen wisselt een deel van onze merken, internationale modebeurzen inspireren onze inkoop. Dagelijks nieuwe leveringen en een enthousiast team dat u de hot items kan uitlichten. Complete outfits zowel feestelijk als casual, bij Melody en Symphony slaagt u.

Melody is in de jaren ’80 ontstaan. Nog altijd zijn de eigenaren, tevens broer en zus, Rene en Lionne Roof, zeer actief in het samenstellen van mooie collecties. Na succesvolle jaren bleek Melody uit haar jasje te groeien. Symphony was het logische gevolg.

De kracht van Melody & Symphony is voor iedere klant een passende outfit samen te stellen voor elk moment. Ons ervaren verkoop team is dan ook als geen ander in staat de juiste items voor u uit te lichten. Naast kleding zijn er in beide winkels veel accessoires te vinden, uiteenlopend van tassen, riemen, bijoux en sjaals om je outfit compleet te maken. Ook de trendy schoenen en laarzen voor een geweldige totaal outfit vind je bij Melody & Symphony.

Angelien

Bij Symphony werk ik al weer 7 jaar met veel plezier. Ik werk dan ook met een gezellig, gemotiveerd team. Mode is mijn passie! En het omgaan met klanten van Symphony is erg leuk. Mijn doel is mode verkopen aan tevreden klanten, die graag terugkomen! Het schept een band en geeft vertrouwen.

Sandra

Naast mijn baan in het bedrijfsleven werk ik al weer 10 jaar met veel plezier bij Melody. Mode en kleding zijn mijn grote passie. Kleuren en materialen een uitdaging om klanten op ideeën te brengen en enthousiast te maken.

Caroline

Het is erg leuk om te werken bij Melody. We werken in een klein team en de sfeer in de winkel is heel prettig en gemoedelijk. Ik vind het belangrijk dat de klant zich prettig voelt bij ons en dat er echt contact is. Het geeft elke keer weer een goed gevoel als de klant zo mooi mogelijk is aangekleed en met een goed gevoel de winkel uitgaat.

Rene

Jouw persoonlijkheid staat voor mij altijd voorop, mode moet bij je passen. Het componeren van een vernieuwende totaaloutfit, ik denk dat we hier goed in zijn. Als wij jou mogen kleden hoef je alleen nog maar de complimenten in ontvangst te nemen. Dat is voor mij en ons team elke dag de leukste uitdaging.

Lionne

In 1990 ben ik samen met mijn broer René, Melody begonnen. Al snel ging het erg goed, en hadden wij vraag naar een ruimer assortiment met een grotere maatboog. Een logisch gevolg… Symphony. Ieder seizoen vind ik weer een nieuwe inspirerende uitdaging. Ik ben super trots op ons gezellige team!

Nella

Mijn passie is mode, styling en kleuren. Bij Melody en Symphony Fashion is het mijn dagelijkse werk om dames te adviseren met een nieuwe outfit. Nadat ik een cursus kleurenanalyse heb gevolgd, merk ik hoe leuk het is om dit te kunnen toepassen in mijn werk. Mijn doel is dan ook dat de klant met een blij gevoel de winkel uit gaat en straalt bij haar nieuwe aankoop!